dilluns, 24 de desembre del 2007

Bon Nadal i Feliç Any Nou

Ja sé que el títol és molt obvi, ja sé que en aquestes dates tothom fa el mateix d'una manera molt ritual, ja sé que en aquest món on vivim, el consumisme està a l'ordre del dia, ja sé, que a banda de certs aspectes diferenciador som tots més o menys iguals i busquem les mateixes coses, ja ho sé. O no, hi ha coses que moltes vegades donem per suposades doncs no hi parem suficient atenció perquè sempre han estat allà, i d'altres tan sols les desconeixem, i només parant una mica d'atenció ens adonem que estem envoltats d'una realitat que en algunes ocasions, tot i estar al nostre voltant, no les havíem encara descobert. El meu desig per aquest dies, setmanes, mesos, anys que vindran és, almenys aquesta és la intenció, parar més atenció a les coses més insignificants del meu voltant, cada dia és diferent i com a tal s'ha de viure. No pretén ser aquest post una incitació a fer res, només és una idea, com milers d'altres idees tant o més vàlides que es faran aquests dies.

Vull donar les gràcies al meu cosí, en Marc per iniciar-me en aquest apassionant món dels blogs (que per cert el té molt abandonat) i gràcies a això he conegut, encara no personalment però espero que tot arribi, a gent molt maca que amb les seves aportacions als seus respectius blogs han fet que m'entretingués i ho passés bé cada matí. Gràcies a això ara tinc ciber-amics al voltant meu, però també a Tarragona, una asturiana a Manchester, i una parella molt maca a Madrid, que per la propera vegada que pugin a l'Empordà, si no avisen els poso falta.

Seguiu així amics, doncs gràcies als vostres blogs us coneixo cada dia més, sé que és el que us agrada i el que us inquieta i com més escriviu més us coneixo, ànims i que l'esperit del Nadal, o el Tió, o els reis o qui vulgueu us porti sobretot salut i felicitat, i inspiració per escriure i escriure i fer que aquesta aliança es faci més forta; tingueu tots unes molt bones festes de Nadal i una bona sortida del 2007 i millor entrada al 2008. Aneu amb molt de compte sense oblidar-vos de la diversió, abraçades i petons per tothom; quedem al Blog?

3 comentaris:

Arale Norimaki ha dit...

CADA DIA M'AGRADA MÉS COM ESCRIUS, BON NADAL PER TU TAMBÉ ENCARA QUE JO T'HO PODRE DIR PERSONALMENT AQUESTA NIT MENTRE FEM CAGAR EL TIÓ. PETONS FINS DESPRÉS

pirula ha dit...

Impresionada per un elfo que balla, et desitjo molta felicitat i energia per a tots els dies de l'any

Marta ha dit...

Me ha encantado Quim, llevas razón, yo támbién estoy contenta de haber empezado con mi Blog, haber liado a mi chico para empezar el suyo, y haberos conocido gracias a esta aventura.
Leer vuestros Blog me aporta y me enriquece e iros conociendo acorta fronteras y acerca a las personas estén dónde estén.
Sin duda, la próxima vez que subamos a Gerona, que seguro habrá más ocasiones pq tengo allí buenos amigos, no dejaremos de conocernos, bueno, o de ponernos cara, pq como tu dices, ya nos vamos conociendo!!
Un beso muy gordo y mis mejores deseos para el 2008