diumenge, 16 de desembre del 2007

El Nadal de l'escola dels més petits

És dissabte a la tarda, fa un dia de gossos, plou i el termòmetre està clavat a tres graus, no neva, però l'aigua és pesada, que passarà, nevarà o no nevarà; fa anys que no neva aquí, per una banda fa gràcia, però per una altra no. A dos quarts de cinc de la tarda, en Jordi i en Xavi fan una actuació a la Salle; canten cançons de nadal i fan una mica de dansa, separats per grups d'edat i junts també; fan morir de riure, i ells sembla que s'ho passen prou bé, de fet només vam poder veure les acuacions dels nens de P-3 (Xavi) i els de P-5 (Jordi), però no vam poder veure l'actuació final on cantaven tots els nens P-3, P-4 i P-5, però teníem un altre compromís igual d'important.


A les cinc de la tarda, a Vilamalla, en Joel fa de pastoret, és un pesebre vivent de nens de llar d'infants, són molt macos i fan molt riure, alguns ho passen millor que d'altres, però els grans disfruten veient els seus fills com actúen. Va ser una pena, però nosaltres vam arribar just quan acabàven, però vam tenir temps de veure els nens com jugaven. Són molt petits i és molt difícil que tots creguin, però el resultat va ser molt bonic.

3 comentaris:

Tecnologia Jordi ha dit...

què son macos!!! en Jordi i en Xavi, feien molta gràcia... m'hauria agradat també veure en joel... que bonic vestit de pastoret!!!!

Marta ha dit...

Pero como te lo pasas ejerciendo de tío!! Me parece a mi, que alguien se va a ir teniendo que poner a la cola para que la cigüeña pase a verle...

pirula ha dit...

Jo vaig anar pel matí, amb el meu fill petit Marc, que es colega d'en Jordi, i va ser molt divertit