dimecres, 26 de desembre del 2007

Sant Esteve 2007

Aquest any, el Sant Esteve és força entretingut, al matí ens hem llevat i hem sortit a fer una llarga passejada amb els gossos, per fer temps per anar cap a casa la mare a fer el tradicional dinar, molt dinar, uns canelons boníssims, un rodó de vedella per llepar-s'hi els dits, i postres fets per la meva mare o artesans d'en Surroca, els nens ens han recitat els poemes de Nadal i ens han buidat les butxaques de monedes, anaven fent bisos per cobrar cada cop, al final ja deien que ho feien de franc, quina gràcia, no saben res, els pillos; però el més bo estava encara per veure, hem anat la meva germana, el meu cunyat, els nens, la Lídia i jo cap a la Rambla, on hi ha instal·lada una pista de gel, per veure com patinaven els petits, dels grans, només la Lídia s'ha atrevit i se n'ha sortit prou bé, en Jordi té massa pressa per fer-ho bé i això provocava que caigués força vegades, en Xavi, passet a passet anava fent i la Lídia els controlava com podia. Aquí us deixo un video perquè us feu a la idea de com ha anat.



Després els nens han volgut pujar a un tren-trineu amb la Laura i la Lídia, mentre en Jordi gran i jo ens ho miràvem, més riure.



Ara encara ens queda anar a can Josep i la Carme a portar-los un regal, doncs el petit Arnau està a punt a punt d'arribar.

5 comentaris:

Tecnologia Jordi ha dit...

ens ho hem passat molt be, i hem rigut molt. els nens han gaudit, encara que en jordi sempre acava enfadat. un dia guai!!!

Marta ha dit...

Muy chulo el día con los enanos, pero...Y tu?..no te he visto patinando..será que no me he fijado bien, o..veías los toros desde la barrera ¿eh? ;-) Un beso

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Tu lo has dicho Marta, dejé a mi chica sola ante el peligro con los pequeños y yo me quedé con Blade y Arale fuera, tengo el sentido del ridículo demasiado desarrolado, un besazo

viajecostaoeste ha dit...

En Josep i la Carme aquest any els hi tocarà un bons reis, pobre el meu home que es quedarà algun temps sense el seu estimat Josep!
Bones Festes i feliç any nou!!!!!!!

pirula ha dit...

Quim, que aquest any nou els angelets, la força i la llum t'acompanyin
(sabies paraules del mestre Yoda)
Una abraçada
Silvia