dijous, 17 d’abril del 2008

Vols fer submarinisme de veritat?

Si, això mateix, submarinisme de veritat; amb això no vull dir que no es pugui fer a altres llocs, però la opció que ara us presentaré, és per mi, una de les millors opcions que podem trobar a la Costa Brava. Em refereixo a la Costa Brava perquè de tot Catalunya és la zona més "verge" si és que queda alguna cosa "verge" en el nostre litoral. La seu principal es troba a la bonica vila de Sant Feliu de Llobregat, ciutat de les roses, per això han anomenat al club "Rosa de Mar", però les immersions es fan on la costa és més bonica i el fons marí més variat; principalment les sortides seran a Palamós, però s'està mirant de trobar altres destinacions properes però no per això menys atractives, al contrari, ben diferents i amb moltíssimes possibilitats. Les sortides es preparen amb detall, quines zones, quina fondària, quin tipus de terreny trobarem, les espècies que hi veurem, no es deixa res a l'atzar. Tenim la sort de que els fons marins de l'Empordà són molt variats, podem trobar grans praderies de posidònies, turons submarins, delerictes (vaixells enfonsats), coves, canons, les mal conegudes escolleres, túnels, ...; i de fauna, que us puc dir de la fauna d'aquesta costa, aquí hi podem trobar tot tipus de peixos, nudibranquis, coralls, gorgònies, cucs espectaculars com els espirògrafs, crustacis, mol·luscs, cefalòpodes, .... Segur que m'oblido d'alguna cosa, però el que és segur és el tracte amable i professional que us donaran al club Rosa de Mar no us deixarà indiferents.
De fet fins aquí he explicat el que hi trobaràs si ja ets submarinista, però si no ho ets? Doncs si no ho ets estàs anant també al lloc indicat, a més de planejar sortides, al club Rosa de Mar hi torbareu grans instructors que us iniciaran en aquest meravellós món amb el tradicional bateig, o us formaran sigui quin sigui el vostre nivell per aconseguir gaudir cada cop més d'aquest entorn que tant ens apassiona.
El fet de que aquest club l'hagin creat entre d'altres en Marc (veure també aquí i aquí) i la Gina fa que això sigui una garantia d'èxit on us trobareu com a casa, només dir-vos que el meu primer títol me l'he tret amb el Marc de monitor.
A veure si us animeu, per qualsevol consulta visiteu el seu blog on hi torbareu les activitats previstes http://www.clubrosademar.blogspot.com/ o enviar-los un mail a clubrosademar@gmail.com .