dijous, 18 de desembre del 2008

Hotels a Sitges

No us heu plantejat mai anar a la vila costanera possiblement més coneguda del litoral Barceloní? Doncs aquí hi ha una fantàstica oportunitat per acostar-s'hi; aquest serà un post finançat per Zync i gràcies a ells i a la idea que han tingut de que jo fes un anàlisi sobre els hotels de Sitges, he trobat hotels fantàstics a través d' Hotels a Sitges, he començat a visitar la web i ara us en faig 5 cèntims; només entrar ens trobem l'opció de triar en quin idioma volem navegar, entre ells hi ha el català, cosa que és d'agraïr, doncs cadascú pot buscar la seva informació de la manera que més còmode s'hi trobi, i en aquesta mateixa plana ja trobem el buscador, fàcil, accessible i molt complert, i també hi trobem el llistat dels principals hotels de la ciutat. Un cop trobat l'hotel que més ens agrada, trobem de seguida els preus i una àmplia i extensa informació del lloc en qüestió, acompanyat d'un plànol de situació que serà molt útil per saber on ens trobem. També hi trobarem la valoració que li han donat a cada hotel els usuaris, cosa que ens pot fer dacantar per un o altre. Pot ser la única cosa en que podria millorar la web seria en el fet de que quan es canvia de plana, torna al castellà, però tampoc és cap inconvenient per trobar facilment la informació que com ja he dit, és clara i extensa.
Qui no ha sentit parlar mai del Festival de Cinema de Sitges? El festival de cinema fantàstic més important del món, o el Carnaval de Sitges, un dels més coneguts de catalunya; només aquest dos ja són bons motius per fer-hi una escapada, però també té moltes altres coses interessants que faran que la visita a la vila sigui molt gratificant. Com a dada curiosa, fa uns quants anys vaig anar al carnaval de Sitges, i em va encisar, m'ho vaig passar d'allò més bé, però vaig acabar dormint a la platja, d'haver conegut la web que us he presentat no m'hagués passat això; no ho dubto, si mai hi torno a anar, primer visitaré la web d' Hotels a Sitges i segur que tindré solucionada l'estança.
Si algun dia voleu fer una escapada, si voleu anar de viatge, no dubteu a visitar l'enllaç que us acabo de deixar, quedareu meravellats de les destinacions i els preus que allà hi trobareu, amb la mateixa facilitat de navegació que haureu trobat anteriorment en l'elecció de l'hotel, sense cap mena de dubte, si existeix, allà ho trobareu, i difícilment trobareu un preu més just que el que allà hi figura.

1 comentari:

Anònim ha dit...

he entrat a la pagina de destinia, i és molt fàcil trobat hotel, gràcies