dimarts, 28 d’agost del 2007

Terra de Trobadors 2007

Com ja ve sent habitual als volts de l’11 de setembre, a Castelló tornem segles enrera, fins arribar a les èpoques de major esplendor del nostre municipi, aquest any serà la XVII edició del festival Terra de Trobadors, aquest cop anomenat Mil Anys d’Història. És una festa on gairebé tot el municipi s’implica i fa que tots els assistents gaudeixin d’un dels més grans espectacles que es poden veure a les nostres contrades, tots els carrers del casc antic s’engalanen, es col·loquen portals a les 7 entrades del municipi i durant 4 dies el centre històric retorna a un passat gloriós on no hi faltarà música, espectacles i animacions.
Arranquem les jornades amb un sopar digne dels comtes de l’època, l’endemà tindrem el torneig amb les seves justes i competicions, a més de mercat de mostres de bestiar i espectacles durant tot el dia i una gran quantitat de tavernes on podrem refrescar la gola, el diumenge és el dia més multitudinari, on es celebra un gran mercat i on és obligatori fer el canvi d’euros per moneda més adient a l’època. Hi ha multitud d’espectacles que són d’obligada visita com les bugaderes, el cau de les bruixes, concerts i un llarg etc. Passejar en aquestes jornades per la nostra vila és una experiència que deixa petja, molts altres municipis s’agafen a la tirada del Terra de Trobadors, però l’experiència és un grau i en això els castellonins som els millors. No us ho perdeu, aquí us deixo un petit video del TdT ‘ 06 per anar obrint boca; pugeu el volum. Ens hi veiem!!


Si vols estar informat sobre el programa clicka aquí



2 comentaris:

Arale Norimaki ha dit...

fantàstica presentació d'un esdeveniment únic. faré una referéncia al meu blog, perqué es un esdeveniment molt interessant per tothom, i així, també et publicito. petons, ens veiem.

Marta ha dit...

¡Que pinta más chula! Que lástima que este año no coincidiremos en fechas, subiremos con unos amigos a Port de la Selva en septiembre, pero más tarde, ya se habrán celebrado. Subimos alguna que otra vez por Girona, pq me encanta la zona, y más ahora, que unos amigos se han trasladado a vivir allí, así que otro año, haremos por coincidir y conocer esta fiesta. Saluditos desde Madrid!