dilluns, 20 d’agost del 2007

Pels amants de la cacera

Tinc un nou blog, que en un principi tractarà de la cacera a Castelló d'Empúries sobretot pel que respecte a la meva colla, però on intentaré penjar-hi tota la informació rellevant que tingui relació amb aquest món.
La cacera és un esport molt desconegut, i moltes vegades difamat, està clar que hi ha gent de tota mena, com a tota la societat, però els valors reals de la cacera són els que a mi m'importen. no crec en la cacera comercial, al contrari, ni en les jornades de tirar per tirar, crec en la sortida al camp amb els gossos, la trobada amb els companys, l'esmorzar, la caminada pels camps i si hi ha sort caçar alguna cosa. També practiquem la cacera per danys, doncs és molt trist veure com un pagès que ha cultivat 1 Ha. de blat de moro o girasol només en pot recol·lectar un 25 o 30 % a causa dels senglars i les daines, per això tot i ser un municipi de planer practiquem també la caça major.
Bé, espero que us agradi i entengueu una mica més aquesta gran afició, desconeguda i criticada, sobretot pels ecologistes de ciutat.
www.caceraacastello.blogspot.com