dijous, 21 de juny del 2007

La importància de viure a prop de la mar

Per aquells que hem tingut la sort de néixer a escassos quilòmetres de la mar, seria molt difícil allunyar-nos-en, doncs crec que forma part del nostre tarannà. El que està clar és que aquells que no tenen el privilegi de tenir a prop la costa, fan el que poden per quan tenen uns pocs dies de vacances i el temps acompanya, escapar-se cap al meravellós litoral que tenim els catalans. Ens podem dirigir a la Costa Daurada, a la Costa Central o a la Costa Brava, cadascuna diferent, però amb el mateix espai comú: LA MAR.
Els que es poden desplaçar fins a la costa poden triar diferents tipus d’allotjament, campings, hotels, cases o apartaments de lloguer, ...; en fi, la oferta és molt àmplia i permet a l’usuari gaudir de la proximitat d’una immensitat, una màgia indescriptible que es sent estant a la vora de la mar.
Hi ha mil maneres i mil activitats que es pot treure un profit de la proximitat del mar, relax, esports nàutics, passejades al cap vespre, prendre una copeta en alguna terrassa, tota una sèrie de “coses per fer” per a gustos i tipus de gent.
A la costa es pot triar viure de dia o de nit, hi ha oferta per tothom, per la nit es poden triar localitats com Salou, Lloret de Mar o Empuriabrava, on la quantitat possibilitats és inacabable i de dia qualsevol poble costaner com Llançà o Cadaqués on es pot respirar la tranquil·litat de l’ambient.
En quan a esports, per mi, els més representatius i els més integrats en la mar són dos, i a més esports cosins – germans, el submarinisme i la pesca submarina, hi ha altres esports que necessiten l’aigua per realitzar-se, però cap s’integra tant com les abans esmentades per tot el que suposa; és un plaer incomparable gaudir d’aquest tipus de sensacions, animo a tothom a provar-ho, segur que repetireu.

1 comentari:

Arale Norimaki ha dit...

tens tota la rao, viure prop del mar, és tot un privilegi.